wood_dekcorКомпанія KK-POL пропонує широкий асортимент панелей змиву для інсталяцій прихованого монтажу. Панелі змиву (кнопки змиву, унітазні кнопки) виготовляються в багатьох колірних варіантах з використанням різних матеріалів (пластик, скло, кварцовий агломерат, сталь), а поверхні панелей стійкі до подряпин. Деякі моделі мають кнопки з натурального тикового дерева або горіха. Панелі змиву Dekor Grande дозволяють використовувати практично будь-яку конфігурацію кольорів. На вибір є багато матеріалів і конструкцій.

slimПанелі змиву Vitrum Grande V1, Vitrum Grande V1 Orbis, Vitrum Grande V3, Vitrum Grande V3 Orbis, Vitrum Grande V4, Vitrum Grande V4 Orbis, Lapis Grande V1, Lapis Grande V1 Orbis та Dekor Grande дають змогу застосовувати кріплення SLIM, завдяки якому вони можуть виступати лише на 4 мм над поверхнею стіни. Монтаж SLIM гарантує високу естетику та полегшує очищення. Рішення компанії KK-POL пропонує спосіб монтажу, який є одним з найтонших рішень цього типу, доступних на ринку. Читати більше

snitizedВибрані кнопки змиву покриті покриттям Sanitized®, яке зменшує – завдяки іонам срібла – розвиток 99% бактерій і мікроорганізмів, що гарантує найвищу ефективність серед технологій, які використовуються в кнопкових панелях, доступних на ринку. Читати більше

У нашій пропозиції:
  • СКЛЯНІ ПАНЕЛІ (підходять для прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий, для низької та “важкої” установки). Висока естетичність і простота обслуговування забезпечується кріпленням SLIM.

Vitrum Grande V1 (великий вибір кольорових версій, хромовані обідки з кнопками)

Vitrum Grande V3 (золоті глянцеві обідки кнопок)

Vitrum Grande V4 (золоті матові обідки кнопок)

Vitrum Grande V1 Orbis (великий вибір кольорових версій, хромовані обідки кнопок)

Vitrum Grande V3 Orbis (золоті глянцеві обідки кнопок)

Vitrum Grande V4 Orbis (золоті матові обідки кнопок)

  • ПАНЕЛІ З КВАРЦОВОГО АГЛОМЕРАТУ (підходять для прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий, для низької та “важкої” установки). Сучасний, дуже міцний матеріал. Висока естетичність і простота обслуговування забезпечується кріпленням SLIM.

Lapis Grande V1 (кілька типів текстур, хромовані обідки кнопок))

Lapis Grande V1 Orbis (кілька типів текстур, хромовані обідки кнопок))

  • ПАНЕЛІ В БУДЬ-ЯКІЙ КОНФІГУРАЦІЇ (підходять для прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий, для низької та “важкої” установки). Висока естетичність і простота обслуговування забезпечується кріпленням SLIM.

Dekor Grande V1 (моделі доступні за запитом)

  • ПЛАСТИКОВІ ПАНЕЛІ в багатьох колірних конфігураціях та оригінальних стилях (підходять для прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий, для низької та “важкої” установки).

M11 V1 (великий вибір кольорових версій, хромовані обідки кнопок)

M11 V3 (обідки кнопок золоті глянцеві)

M11 V4 (обідки кнопок золоті матовік)

M08 V1 (великий вибір кольорових версій, хромовані обідки кнопок)

M08 V3 (обідки кнопок золоті глянцеві)

M08 V4 (обідки кнопок золоті матові)

M05M06M08M10M11 (кілька кольорових версій, також золотий – M08M11)

M01M02M03M04 (кілька кольорових версій)

M09 (кілька кольорових версій)M09 V1 (хромовані обідки кнопок)

M16 (кілька кольорових версій, кнопки врівень з поверхнею рамки)

      • КВАДРАТНІ КНОПКОВІ ПАНЕЛІ (пластикові панелі, призначені для інсталяцій прихованого монтажу KK-POL UNI)

P01

P01 V1

P02

      • ПАНЕЛІ З КРАТЦЬОВАНОЇ СТАЛІ – АНТИВАНДАЛ – нержавіюча, суперстійка, для використання в громадських будівлях (підходять для інсталяцій прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий, для низької та “важкої” установки).

M08 ANTYWANDAL

M08 ANTYWANDAL SLIM

      • БЕЗКОНТАКТНІ ПАНЕЛІ ЗМИВУ – інфрачервоні скляні панелі змиву (підходять для прихованого монтажу KK-POL Premium, Standard, Economic і KK-POL Professional вільностоячий та “важкої” установки).

Vitrum Grande AUTOAMTIC


Перегляньте нашу відеоінструкцію про установку панелей змиву.


Каталог панелей змиву >>

Каталог всієї продукції >>